Jag + karate?

Ja, det är en fråga som jag själv ställer mig. Skulle jag verkligen passa att träna karate? I och för sig pratade jag och min bästa kompis om det när vi började på universitetet eftersom det var någon klubb som gjorde reklam för sig på Hälsningsgillet i Lund. Men det blev aldrig mer än att prata om det. Nu har jag och sambon suttit och tänkt och kollat efter någon aktivitet som vi skulle kunna börja på för att kunna lära känna lite fler folk här uppe.

Hur som helst är det terminstart eller hur de nu säger, på måndag den 23e augusti. Om vi inte hinner ändra oss till dess är det meningen att vi ska in till Mariefred och testa på för att se om det är något som vi vill fortsätta med. Rent teoretiskt är det kanske inget för mig, eftersom jag har låg smärttröskel. Fast å andra sidan är det kanske en hjälp till att höja den där tröskeln.Vi får se.

Tränaren sade i alla fall att vi skulle ha långa träningsbyxor på oss när vi kommer dit. De enda jag hade hemma är av fleece; med andra ord ganska tjocka och så är de väldigt klumpiga tycker jag. Därför vill jag inte gärna ha på mig dem när vi ska dit den 23e och det innebar att vi åkte till Klädettan i Strängnäs för att se om de kunde tänkas ha ett par träningsbyxor som jag kan tänka mig ha på mig. Och vet du vad? Det hade de Biggrin Byxorna fanns i färgerna grå, svart och mörkblå. Klart att jag tog blå. (Du vet väl att min favoritfärg är blå?) Men de första byxorna som jag prövade hade inga fickor och helst vill jag ju ha det. Man vet aldrig vad man kan tänkas behöva ha i fickorna. Tur för mig att min sambo hittade ett par med fickor.

Idrottsbyxor
Ganska sköna. Fast de ser faktiskt nästan svarta ut. Men jag överlever. Svart är också en fin färg.

Ja, då får man se hur det går på karaten. Jag kan uppdatera dig med info, om jag överlever ...


Dagens citat:

"Man väntar så länge på att bli vuxen men det blir man inte, man blir bara äldre."
(Okänd)

Ha det så bra!
Karate-kramar
Jessie