Frestande!

Vet du vad som skulle vara kul att börja med? Okej, det finns ju ett antal saker, men det jag syftar på är fotografering. Häromdagen kollade jag runt på några bloggar eftersom jag inte hade annat att göra och då kom jag till en blogg där tjejen som ägde bloggen höll på med fotografering. I natt när jag pratade med en kompis blev jag ännu mer sugen när vi kom in på just det ämnet, eftersom hon berättade att hon ska få en systemkamera. Man borde kanske börja fotografera lite mer bara för skojs skull?

Jag har börjat gilla att fotografera och gör det lite då och då hemma. Mest blir det bilder på sambons lejon, men det har hänt att jag har gått ut och fotograferat annat också. I alla fall förra sommaren. Då blev det lite bilder på den fina naturen som finns här i Åker. Kan alltid lägga upp några bilder så du får se.

Hur som helst, man ska kanske ta och börja fotografera mer och på så vis lära sig? Sen kan man alltid börja på någon fotograferingskurs om man känner för det. Åh, nu blev jag ännu mer sugen. Tror nog att jag ska ta och göra det. Då har jag lite mer att göra om dagarna Smile

Här är i alla fall några bilder från sköna Åkers Styckebruk;

Åker
Ån som slingrar sig här. Ganska mysigt att stå och titta, men fasligt massa mygg.

Åker

Åker

Åker

Det var de bilderna. Har fler, men det får räcka för idag.


Dagens citat:

"Män får lära sig be om ursäkt för sina svagheter, kvinnor för sin styrka."
(Lois Wyse)

Ha det så bra!
Varma kramar
Jessie