Shoppat loss ... Nästan

Man ska inte släppa in mig i en klädesaffär. I alla fall inte när jag har åtminstone lite pengar. Jag och sambon var inne i Strängnäs igår eftersom båda skulle kolla synen och med största sannolikhet byta glasögon. Under min synundersökning kom vi fram till att min syn på vänster öga (även med glasögon) är näst intill ... Ja den är riktigt dålig. Optikern satte för mitt högeröga även när jag hade glasögon, så jag fick titta på en tavla och säga vilka bokstäver som jag såg med vänster öga. Jag såg ju inga bokstäver! Allt var suddigt. Blink Hur som helst, eftersom min syn har försämrats så blev det nya glasögon. Jag valde ett par utan båge undertill. Har aldrig haft det innan, för jag har alltid haft båge runt om hela glaset. Ska bli spännande att se hur de nya kommer bli. Jag ska få dem om en vecka, kanske till och med fortare. Smile Min underbara sambo ska ha ett stort tack för det var han som betalde. Får försöka gottgöra honom på något sätt Wink

Medan jag väntade på att klockan skulle bli två (då min synundersökning skulle börja) gick jag in på Lindex för att kolla efter underkläder. Min sambo fick jag inte tillbringa den tiden med eftersom han skulle leta efter present till mig. I alla fall, jag hade planerat att köpa underkläder och hittade riktigt fin bh med två par tillhörande trosor. Dock gick jag runt lite för att titta vidare. Jag gillar kläder (trots att jag inte kan ett skvatt om mode) och blev med andra ord överförtjust när jag såg en riktigt fin jeansjacka! Lite för skojs skull tog jag med mig den in i provrummet och testade den. Det skulle jag inte ha gjort. Det slutade med att jag köpte den också, trots att det inte var planerat.

Därnäst hände det tråkiga. När jag stod i kassan och kassörskan tog bort stöldmärkningen på ena trosparet, gick stöldmärkningen sönder och oljade ned dem helt och hållet. Tråkigt nog var just det, det enda paret, så jag fick bara det andra jag tänkte köpa. Lite synd, men jag överlever. Fick i alla fall köpt lite nya kläder, men eftersom jag inte brukar slösa pengar så här i vanliga fall (köper bara det som jag planerat att köpa) fick jag lite dåligt samvete. Fast jag överlever.

Lägger upp bilder på jackan. Underkläderna tycker jag känns som att gå över gränsen att lägga upp bilder på, så du får säga till om du vill se dem för då skickar jag en bild.

Jacka

Jacka

Jacka

Det var det. Får se när jag får tillfälle att använda jackan. Blir lite omväxling mot fuskskinnjackan som jag har nu.


Dagens citat:

"Ångern är livsnjutarens dessert."
(Willy Reichert)

Ha det så bra!
Soliga kramar
Jessie