Begåvningar

Nu har jag ägnat en liten stund några kvällar i rad med att läsa några noveller på Kapitel1 och jag måste säga att det finns väldigt duktiga skribenter där ute. Det är så att man blir lite avis på hur bra de skriver. De lyckas fånga läsaren med en gång, deras berättelser har driv och flyter på väldigt bra samtidigt som de använder ett målande språk som berör. Kom just på att jag måste försöka komma ihåg att lägga upp fler av mina noveller. Har inte gått genom alla än och fixat med språket. Vill helst göra det med de gamla, så att de åtminstone inte är helt urusla.

Om du inte har något att göra när du är ute på nätet någon dag kan du alltid surfa in på Kapitel1's hemsida och läsa lite av alla de bidrag som finns där. Det finns i stort sett något för alla. Både korta noveller och långa romaner. Du kommer nog hitta något som du gillar.

Mitt tips är att läsa Veronica Holmgrens rörande novell "Klockan 8" (klicka på knappen nedan). Den berättelsen berör. Jag är i och för sig inte så mycket för sjukhusberättelser, för det känns som många skriver sådana nu. Men den här var annorlunda. Läs den gärna.

Antar att det var allt för idag. Blev ett ganska kort inlägg, men jag tror nog att du överlever.


Lästips



Dagens citat:

"Smekmånaden är över när hunden kommer med tofflorna och din fru skäller på dig."
(Zsa Zsa Gabor)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie