Julklappar och funderingar

Ska först bara klargöra en sak, så vi slipper missförstånd. Jag skrev ju på julafton att jag inte trodde att du skulle få en lika trevlig dag som jag. Jag hoppas att du tog det på ett skämtsamt sätt, för givetvis menade jag inte att jag är mycket bättre än dig och att du kommer få hur tråkigt som helst. Att ha roligt är ju en tycke och smak-fråga. Nej, det jag menade var (på ett skämtsamt sätt) att eftersom jag skulle få tillbringa dagen med min älskling som är så underbar, trodde jag inte att du kunde få lika trevligt som jag, eftersom det bara finns en som honom. Men det var bara skämtsamt sagt. Jag hoppas (och tror) att du fick en trevlig dag/kväll. Så, nu är det utrett Smile Nu kan jag nog gå vidare.

Jag tänkte först bete mig som en fjortis och visa bilder på vad jag fick i julklapp, eftersom jag blev så glad för det jag fick. Men givetvis betyder det inte allt, att få julklappar. För mig är julen en högtid som representerar glädje och umgänge. Man ska umgås med de man älskar och tycker om. Känns glädje och visa snällhet. Fast det är väl alltid kul att få saker även om det inte betyder allt. Hur som helst, efter att jag har varit lite av en fjortis, ska jag ta upp en sak som jag började fundera på när vi satt och såg på Kalle Anka på julafton (du missade väl inte att se Kalle?).

Borrsats
Älsklingen och jag fick borrsats av mina föräldrar.


Förvaringsburkar
Vi fick förvaringsburkar av mina föräldrar


Värmeljus
Bästa kompisen gav mig värmeljushållare som föreställer en hand! Så fin den är!


Påslakan
Älsklingen och jag fick var sitt likadant påslakan av mina föräldrar, fast mitt ligger kvar nere i Malmö. Dock hade vi bara behövt ett eftersom vi sover med samma täcke. Men det är alltid bra att ha extra ^^


Kvällsnöjen
Älsklingen gav mig expansionen "Kvällsnöjen" till Sims 3! Ska testa på det så fort jag får tillfälle. ^^


Filmer
Älsklingen gav mig de två sista filmerna i Millennium-trilogin. Har redan den första filmen. Eftersom jag läste böckerna på gymnasiet, får jag försöka låtsas att jag inte känner till vad som händer, för att kunna ge filmerna en rättvis bedömning. Lite klurigt dock ...


Mortel
Vi fick en ny mortel av mina föräldrar. Den andra vi har, har ett ganska kort handtag. Får testa på den här sen och se hur den är.


Röd Lilja
Älsklingen gav mig Nora Roberts "Röd Lilja"! Har läst de andra två i trilogin. Är han inte snäll? Han vet precis vad jag gillar Wink Böcker!


CD
Älsklingen gav mig "filmmusiken" till min favoritserie "Dawson's Creek". Har dock inte sett den på flera år ...



Wolf World
Syrran och hennes sambo gav mig den här underbara vargprydnaden!


Av älsklingen fick jag dessutom en kartongbit, där det stod att så fort de har levererat "Begravd i glömska" av Nora Roberts, kommer jag att få den. Den hade tydligen tagit slut på lagret. På baksidan av den här kartongen hade han skrivit en dikt till mig. HjärtaKram Han är så underbar! Och ja, han hade skrivit dikten helt själv. Men den behåller jag för mig själv ^^ Visst kan det vara trevligt att ens partner hittar en dikt som passar in på en, men det är mer speciellt när ens partner skriver en dikt själv.


Så, nu får det vara slut på fjortisbeteendet. Det jag kom att fundera på under Kalle Anka på julafton var det här med animerade filmer. De två nya filmerna som visas sist under Kalle Anka var båda animerade. Dessutom var den ena inte särskilt ny, men det spelar ingen roll. Är det bara jag som är lite "gammal" av mig när jag känner en antydan till motvilja angående de här animerade filmerna som släpps titt som tätt? Var tog Disney's klassiska tecknade filmer vägen? De gamla som var så underbara. Varför ska dagens barn bara få se animerade filmer? Jag har alltid funnit att Disney's tecknade filmer har haft en charm och att man aldrig kan bli för gammal för dem.

Visst, det är kanske snyggt och modernt med animerade filmer, men vad är det för fel på de välritade tecknade filmerna? Jag känner bara sorg när jag ser att nästan alla barnfilmer är animerade. Precis som att i stort sett alla nya filmer som kommer på bio är 3D-filmer. Varför? Visst ny teknologi och allt det där ... Men måste allt vara 3D? Kanske är det jag som är konservativ och gammaldags, men jag anser att tecknade filmer (för det var det som var tanken att skriva om idag) är minst lika bra som animerade. Synd att Disney verkar överge det som de var bäst på innan; vältecknade filmer. Ingen kunde slå Disney med lika vältecknade filmer (bortsett från filmen "Brisby och NIHMs hemlighet"). Kanske är det ett minne blott numera ...


Dagens citat:

"Alla frågar en man om han är rik, ingen ifall han är god."
(Latinskt ordspråk)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie