Inte på topp

Nej, idag är jag långt ifrån på topp. Just nu känner jag mig grinig och trött, samt att lusten att gå ut i köket för att fixa med maten inte finns här. Men jag måste gå ut ändå strax, så att maten är färdig när älsklingen kommer.

Jag ber om ursäkt att det bara blir klagande idag. Jag tänkte skriva om något helt annat, men just nu känner jag mig ... Jag vet inte hur jag ska beskriva det, men jag har huvudvärk som vanligt och skulle bara vilja gömma mig. Fast realisten i mig vet att det inte är möjligt, och därför får jag ta mig i kragen och försöka ruska av mig nedstämdheten som har lägrat mig. Vill ju inte vara på dåligt humör när älsklingen kommer hem ^^

Finns det något positivt att säga då? Jo, hankatten lade sig precis i rissäcken bakom mig och ser jättesöt ut. Mer då? Vi har en ny lärare i juridisk svenska för tillfället som är ... Jag funderar på vad rätt beskrivning är. Han är definitivt energisk och tycker om juridik väldigt mycket (precis som jag, fast inte just nu). Men hans frisyr ser lite mysko ut och han ställer frågor till oss hela tiden och oftast kan vi inte svara på det. Dock är han väldigt snäll, så han dumförklarar oss inte som vår andra lärare gjorde andra lektionen. Med andra ord blir stämningen trevligt. Synd att vi bara har honom en vecka.

Nu ska jag fixa lite annat på nätet och sedan måste jag gå ut i köket och diska upp kastrullen som jag ska använda till att göra sötsur sås. Använde nästan allt igår när jag gjorde nya lussegrisar och värmde glögg. Hoppas att min nedstämdhet inte har smittat av sig på dig. Jag ska försöka att skriva något trevligare i morgon.


Dagens citat:

"How I hesitated, Now I wonder why."
(Neil Patrick Harris - Brand New Day)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie