Separationsångest

Då var man nere i Malmö och ska vara här tills i morgon. Kom igår med tåget. Blir som vanligt bara en kort visit här nere, men så blir det när man har har en älskling som man saknar utav bara den! I torsdags och i går var inga roliga dagar, för då kände man verkligen av saknaden efter min älskling. Dessutom var jag borta i stort sett hela torsdagen eftersom jag hade lektion mellan 9.00 och 16.00 (fast jag fick gå en kvart tidigare för att hinna med tåget hem) och älsklingen var hemma eftersom han var ledig. Jag kände verkligen inte för att åka till skolan när klockan ringde, för det var så himla mysigt att få ligga i hans famn. Men jag tvingade mig själv att gå upp och sedan var jag hemma runt sex-tiden på kvällen. Med andra ord fick vi knappt någon tid tillsammans. Jag saknar honom riktigt mycket. Längtar verkligen tills jag får vara med honom igen, för det är väldigt jobbigt att vara ifrån honom trots att vi träffas dagligen.

När jag stod och väntade på tåget till Malmö i går kände jag en stark lust att kliva på det för att åka hem, men jag ville ju samtidigt åka ned till Malmö. Inte kul när man är kluven i två delar som vanligt. Det bästa hade ju varit om jag hade kunnat få vara med älsklingen samtidigt som jag fått åka ned, men man får inte alltid som man vill. Bara att försöka göra det bästa av situationen.

Idag var jag och träffade bästa kompisen och det hade jag sett fram emot så väldigt mycket! Och vi hade en trevlig stund tillsammans. Jag saknar att umgås med henne så som vi kunde göra när jag bodde i Malmö, och sedan jag flyttade har det inte blivit så ofta och mycket som vi kan träffas. Men idag fick vi i alla fall tillfälle till det ^^



Dagens citat:

"I can't wait to get lost in your eyes."
(Josh Groban – Hidden Away)

Ha det så bra!
Skånska kramar
Jessie