On me way

I skrivande stund sitter jag på tåget till Malmö. Ska vara där nere nu från fredag till och med söndag. Mitt tåg från Malmö avgår 9.15 på söndag, så det blir bara en kort visit. Tack vare att jag är medlem i SJ Prio får jag halva priset på första klass-biljetter, så du kan ju nog gissa var jag sitter just nu Wink Direkt när jag kom ombord kom en från personalen och serverade frukost med te (om man dricker kaffe kunde man få det). Riktigt trevligt ju. Fast någon stor frukost blev det ju inte, men jag klagar inte ^^ Det blev pålägg, en bulle, smör, juice och en drickyoghurt (tror jag att det är).

Eftersom jag glömde sladden till DOTEN (den lilla bärbara datorn) hemma, kommer jag bara kunna skriva det här korta inlägget. Men det gör inget. Då har jag något att göra en liten stund. Dock kommer tåget att vara minst 50 minuter försenat eftersom nu på morgonen hade en kontaktledning rivits ned mellan Katrineholm och Flen, och därför omdirigeras tågen via Nyköping. Denna lilla förändring har medfört att det har blivit mycket trafik och därför har vi redan nu blivit stående vid några tillfällen. Jag har en känsla av att den här resan kommer bli ganska låååång... Men förhoppningsvis kommer jag fram i alla fall Smile Mer kan man inte begära.

Vad har jag mer att berätta än att jag sitter och åker tåg? Just nu har jag inget mer att säga. Har precis lämnat Norrköping och fick reda på den 50 minuter långa förseningen. När hon sade det i högtalarna var det en passagerare i vagnen som applåderade. Heja SJ... *ironisk* Men du får ha en trevlig helg. Kommer inte kunna skriva mer förrän jag kommer hem, vilket blir söndag eller något. Då får du veta hur min helg var nere i sköna Skåne (har blivit lovad att få smaka spettekaka när jag kommer hem till mina föräldrar. Mums!)

Dagens citat:

"Man möter ofta sitt öde på den väg man tagit för att undvika det."
(Franskt ordspråk)

Ha det så bra!
Varma kramar
Jessie