Symbol

Förälskad är kanske att ta i, men jag blev stormförtjust i denna lilla nalle när jag var och julhandlade förra julen med min underbara sambo och hans kompis.

Glasnalle



Den är så himla söt och vacker. På samma gång symboliserar den på något sätt all den kärlek som jag känner för min älskade sambo. Den håller fram sitt hjärta och erbjuder det till den som vill ta emot den, på samma sätt som jag har gjort för min älskling. Ser du också hur mycket strålar "kärlek" från den? Bara av att se på den gör mig varm. Men varmare och gladare blir jag av att se på min sambo som jag älskar över allt annat. Hjärta Kram Han är bland det bästa som har hänt mig och jag skulle kunna göra vad som helst för honom.

Varje dag är jag så otroligt tacksam över att jag får ha en så underbar människa till pojkvän/sambo. Vad gör honom så underbar? Ja du, hela han! Han är generös, otroligt snäll, rolig, trevlig, vacker, intelligent och så mycket mer som jag inte kan sätta ord på just nu. Vi har väldigt mycket gemensamt, samtidigt som han lär mig och introducerar mig inför nya saker väldigt ofta. Visst är det lite skrämmande när man möter en person som tänker nästan likadant som en själv? Å andra sidan är det ofta också en fördel Smile

Jag kunde tidigare inte ana hur underbart trevligt det är att få vakna bredvid en annan person. Men det är det. Jag kan inte tänka mig en framtid med någon annan än min ängel Hjärta Han är mitt allt. Känner så mycket för honom, men det är bara svårt att sätta ord på allt. Men jag vet i alla fall hur jag ska formulera det viktigaste: Jag älskar honom.

Dagens citat:

"Döm aldrig i vredesmod! Vreden går över, men domen står kvar."
(W Z Judge)


Ha det så bra!
Varma kramar
Jessie