Inte så farligt

Jaha, då har man varit och gjort prov inför antagningen till utbildningen Paralegal - Juristassistent. Och det gick förvånansvärt lätt... Okej, jag säger inte att det gick som en dans på rosor, men det var heller inte så pass omfattande som jag hade föreställt mig. Jag var klar på ungefär tjugo minuter och det skulle ta en timme. Det var bara en del som bestod i att läsa två svenska texter och sedan välja rätt svar på frågorna som kom efter. Påminner lite om den svenska läsförståelsedelen på Högskoleprovet, men det här var så mycket enklare. Jag menar, svenskan var inte alls på den höga nivå som jag hade förväntat mig och som det är på Högskoleprovet.

Att hitta dit gick också galant. Jag fattar inte att jag var så himla nervös över det innan. För det var det som jag var nervös för; att inte hitta dit. Men om man gick från Odenplan T-bana var det som en barnlek. Tur att något går bra för mig ^^

På tal om nervositet... Jag var väl kanske lite smånervös först när jag fick veta att jag skulle göra ett kunskapsprov och även lite fram tills idag, men idag var jag inte ett dugg nervös och det är det som gör mig så förvånad! Jag brukar till 90% eller i alla fall till 98% vara nervös ända fram tills jag sitter med provet framför mig. Okej, även under provet brukar jag vara nervös. Men inte idag. För att vara ärlig var det faktiskt väldigt skönt. Om jag ändå bara kunde ha det så jämt.

De flesta som gjorde provet vid det här provtillfället var mest tjejer. Tror att det var tre killar som gjorde provet idag. Det ska nämligen vara två provtillfällen om jag inte minns fel (fast man blir bara kallad till ett) men när det ska vara har jag ingen aning om. Vem vet, det är kanske fler killar på det andra. Och något som gjorde mig lite småirriterad var en tjej som satt snett framför mig. Provledaren sade klart och tydligt att när hon delade ut proven fick vi bara skriva vårt namn och personnummer på framsidan, men fick inte öppna provet förrän hon sade till. Ändå började den här tjejen att läsa igenom provet så fort hon fick det (nu vet jag inte om hon började svara på frågorna också...), så provledaren fick gå fram till henne och tala om att hon var tvungen att vänta. Hur svårt är det att förstå? Fast hon har kanske svårt att följa instruktioner.

Nu är det alltså bara att vänta tills jag får svaret. När det kommer vet jag inte, men jag hoppas att det kommer snart. ^^


Dagens citat:

"With the #1 Cop in town on the job, you've got nothing to worry about. Now, where'd I put my gun?"
(Chief Wiggum)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie