Efterlängtat

I morgon släpper Josh Groban sitt nya album "Illuminations". BiggrinTungaSmile Tyvärr har jag inte haft chansen att kunna köpa albumet innan det, fast i och för sig var det bara en samling med låtar från hans andra skivor. Ska bli kul att höra de nya låtarna. Har redan hört "Hidden Away" eftersom jag fick möjligheten att ladda ned den från hans hemsida. Den är så himla fin.

Josh Groban är en fantastiskt duktig sångare. Oftast har hans låtar även en innebörd. Okej, alla hans låtar har kanske det, men jag är ju blondin, så jag uppfattar bara de riktigt tydliga. Innan jag började lyssna på Josh Groban hörde jag faktiskt inte riktigt på texten, men det började jag med efter att jag fått upp ögonen för denna sångfågel. Lite synd är det att radiokanalerna bara spelar "You Raise Me Up" - den låt som han är mest känd för. Han har ju så många andra fantastiskt bra låtar!

Tänkte här låta dig få höra hans nya singel "Hidden Away", så du också får chansen att uppleva den magi som han utstrålar med sin sångröst.





 


Dagens citat:

"Who the hell wants to hear actors talk?"
(Harry Warner, Warner Brothers, 1927)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie