En klassiker!

När jag började på gymnasiet hade jag och min bästa kompis (och även en kompis till oss som gick i vår klass i ettan) en "ritual" (i brist på bättre ord) som gick ut på att vi hämtade Metro varje dag och läste. Mina föräldrar ville att jag skulle ta hem den till dem, så det var därför jag gjorde det i början, men sedan blev det att vi läste Elvis och horoskopen varje dag. De flesta Elvis-serier är roliga, även om en del är bara konstiga. När det gällde horoskopen var det roligt att mitt och min kompis horoskop många gånger hängde ihop. För mig var det mest lustigt eftersom jag inte tror på dem. Jag tar vad som står med en stor nypa salt.

När jag satt i skolan för någon vecka sedan tittade jag lite snabbt i Metro som jag tagit på Stockholm C och fastnade för Elvis den dagen.

Elvis
Tidning: "Smala vill ha mindre sex."
Elvis: Hm.
Hedvig: Tycker du jag har blivit tjock?
Elvis: .......
Elvis: Nä. Verkligen inte.
Hedvid:
Inte? Jag känner mig så svullen ...
Elvis:
Om du är nåt så är du för smal!
Hedvig:
Verkligen? Tack ...
Elvis (tänker):
Moa haha.!


Vet inte varför, men jag tyckte att den var rolig. Så elak Elvis är egentligen! Hade det inte varit bättre att prata om det med henne om det hade visat sig att hon också ville ha mindre sex? Aja, jag ska inte klaga. Om han inte hade gjort så här, hade jag inte haft en serie att skratta åt Wink


Dagens citat:

"En av de bästa sakerna med böcker är att det ibland finns fantastiska bilder i dem."
(George W. Bush)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie