Gå upp i vikt

Jag har bestämt mig för att gå upp i vikt något kilo och helst vill jag göra det till nästa sommar. När jag började läsa på universitetet för två år sedan gick jag ned ganska mycket i vikt och nu vill jag göra något åt det. Frågan är bara hur jag ska göra? Vill ju inte göra det på det onyttiga sättet. Har du något förslag på hur man bäst kan gå upp lite i vikt på ett nyttigt och hälsosamt sätt?

Det här "projektet" kommer bli ganska jobbigt rent psykiskt, men jag har bestämt mig för att lyckas och tänker inte vika en tum från mitt mål. *ler* Lite lustigt att jag sitter och har bestämt mig för att gå upp i vikt, när jag för bara några år sedan otroligt gärna ville gå ned i vikt.

Som sagt, om du har några förslag på hur jag kan göra det här på ett hälsosamt sätt är du välkommen med dina förslag.

Idag ska min älskling komma hem från Dalarna Biggrin Sitter och längtar tills han hör av sig om att han är på väg. Måste bara hinna fixa med lite saker innan han kommer hem.


Dagens citat:

"Det bästa beviset för att erfarenhet inte hjälper är att hur många gånger man än har avslutat en kärlekshistoria så hindrar det en inte från att kasta sig in i en ny."
(Paul Bourget)

Ha det så bra!
Längtande kramar
Jessie