Vad skriva?

Då har DuoDito startat sin tredje tematävling och den här gången är temat "I skymningszonen". Jag fick någon lite svag idé om vad jag skulle vilja skriva om, men hur jag ska få ned det på papper är en annan sak. Jag får tänka genom det lite till. Hade tänkt att jag skulle läsa genom beskrivningen igen för att få en tydligare bild. Läste genom det som hastigast igår på IT-lektionen.

Duo

Förutom att jag eventuellt ska påbörja novellen inför kommande månads tävling, ska jag från och med nu ta mitt skrivande på lite mer allvar. Jag ska gå genom de första kapitlen i min roman och läsa dem ganska noga. Känns som om jag inte kommer vidare om jag inte kan knyta ihop vissa saker och det blir bäst om jag har vad jag har skrivit i färskt minne. Dessutom ska jag lägga till en del som jag fullkomligt har glömt bort. Nu när jag ändå inte behöver plugga ihjäl mig eftersom jag redan har läst den juridik som vi har nu, har jag ju tid att ägna mig åt mitt skrivande.

Idag skulle jag ha gått till Åkers Kyrka och tagit de sista bilderna på den, men ALLA batterier vi hade till kameran bestämde sig för att vara urladdade och batteriladdaren ville först inte funka i NÅGOT av alla el-uttag som vi har. *suck* Men till sist fick jag igång laddaren, men får ju dessvärre vänta med att gå ut och ta bilder tills batterierna är laddade. Var inte bara kyrkan som jag skulle ta bild på, utan även bilder som jag kan använda som omslag till mina noveller på Kapitel1. Hoppas att de har hunnit bli uppladdade innan solen försvinner.


Dagens citat:

"Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senare visade sig vara osant."
(Richard Nixon)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie