Kläder ... JIPPI! :-D

Nu har jag äntligen tagit mig genom hela säsong 7 av Project Runway. Jag har svårt att tro att någon har missat att få vetskap om vad det är, men även om du har levt i en grotta de senaste åren ska jag vara snäll och upplysa dig om vad katten det är jag tänker skriva om. Wink

Project Runway är en tävlingsserie där nya designers får chansen att visa vad de går för. PR är deras chans att få start på en karriär som modedesigners. Det allra sista steget i den här tävlingen är att få komma till Bryant Parc, där en modevecka håller på. De tre allra bästa under säsongen får chans att visa en hel kollektion på den här "fashion week". Efter deras lilla visning där beslutar domarna om vem som vinner alltihop.

Jag har för mig att den här serien startades när jag gick första året på gymnasiet. Det var ungefär då som jag också började intressera mig för kläder. Jag blev tjej Biggrin Jag tycker att det är kul att se vilka kläder de skapar, eftersom en del av dem faktiskt är ganska snygga. Givetvis håller jag nästan aldrig med domarna, men nu är jag ju inte heller så insatt i mode. Jag gillar bara kläder.

Vad ansåg jag om säsong 7's vinnare utan att avslöja för mycket? Tja, kläderna var väl okej. Fanns egentligen ingen riktig toppenfavorit för min del, så jag blev inte så värst besviken.

Nu ska jag ta och försöka när tiden finns på min sida, att titta på säsong 8. Nej, jag tittar inte på tv:n, för de har nog inte ens börjat visa säsong 7 än. Jag tittar på en sida på nätet som jag tycker funkar väldigt bra. Jag länkar till den här om du är intresserad av att se:

 

 

Det var faktiskt allt som jag hade att dela med mig av idag.



Dagens citat:

"Byt nöjen, inte vänner."
(Okänd)

Ha det så bra!
Designade kramar
Jessie