Förändring

Så snabbt ens liv egentligen kan förändras. Det är lite läskigt men samtidigt fascinerande. För bara några månader sedan skulle jag aldrig ha trott att mitt liv skulle bli så här. Att jag skulle få reda på det jag vet. Vissa av de här sakerna är bra. Andra vet jag ärligt talat inte än.
 
Vad är bra förändringar i mitt liv? Mitt älskling friade och vi ska gifta oss Biggrin Hur skulle jag kunna tycka något annat än att det är bra? Jag fick börja på den utbildning som jag ville gå näst efter juristprogrammet. Det är också bra! Men vad är osäkert? Har fått veta en hel del nya sidor och saker hos och om en viss person. Hur jag ska förhålla mig till det har jag inte riktigt fått grepp om. Jag är livrädd för att göra eller säga fel saker och förvärra allt. Jag har tappat kontakten med andra. Och en sak som är förfärligt dålig är att min älskade Jocke försvann ur mitt liv Ledsen smilis Men jag ska inte gnälla eller klaga, för det gäller bara att anpassa sig och göra det bästa möjliga av situationen. Eller hur?
 
Nej, ska strax fortsätta med annat och börja med dagen. Är ledig idag eftersom det blev schemaändring, så jag har planerat in några saker i alla fall. Inte många, men några.


Dagens citat:

"Tror man på en sak och låter det bära eller brista är det förvånansvärt hur ofta det bär!."
(Östen Mäkitalo)

Ha det så bra!
Förändrande kramar
Jessie