Tillbaka till verkligheten

Idag är det måndag och det var dags att komma tillbaka till verkligheten efter en mycket trevlig helg. Varför var den trevlig? Jo, jag fick tillbringa den med min älskling OCH min bästa kompis! Det du. Smile Det är knappast något som jag får göra varje dag.

Min bästa kompis kom upp till oss i fredags och bodde hos oss under helgen. Med andra ord åkte hon hem igen igår. Men det var trevligt så länge hon var här. ^^ På fredagen gjorde vi inte så mycket eftersom hon kom ganska sent på kvällen. Det blev att äta lite så hon fick mat i magen och sedan satt vi och pratade till klockan var runt ett på natten. Sedan gick vi och lade oss. Just det, innan vi skulle sova sjöng min älskling och min bästa kompis för mig ^^ Jag fyllde ju år på lördagen och efter tolvslaget var det ju lördag.

Lördagen började sedan inte så värst toppen. Först vaknade jag av att min syster skickade ett sms vid halvåtta-tiden för att gratta mig. Tror att det totalt blev två sms så "tidigt". Nästa gång jag blev väckt var vid halvtio, för då ringde mina föräldrar för att gratta mig. Visst, det är trevligt att de grattade mig, men att vakna till en vibrerande och spelande telefon gör att man knappt ens vet vad man själv heter, plus att hjärtat håller på att slå hundra kilometer i timmen eller något. Efter det gick vi upp så att vi inte sov bort hela dagen. Nu minns jag inte exakt i vilken ordning vi gjorde allting i (man får ju ganska dåligt minne när man blir äldre Tunga) men vi gick i alla fall ut för att titta på Visnaren (sjön som finns knappt fem minuter ifrån vår lägenhet) och efter det åkte vi in till Mariefred eftersom min bästa kompis aldrig hade sett Gripsholm Sott. Min älskling blev lite förvånad över att det var ganska mycket människor i Mariefred så här sent och när vi skulle parkera bilen (eller om vi redan hade gjort det ..?) upptäckte vi att det var för att det var Bondens marknad. Vi tillbringade lite tid med att gå och titta på alla fina grönsaker och så köpte vi två brukar honung, varav den ena var nyslungad. Jag tog bild på djungelgurkor, men den bilden får jag ladda upp en annan dag.

Nu när jag har berättat om helgen ska jag ta och vara social med min älskling. Stackaren sitter och får underhålla sig själv med tv:n. Du får ha det så bra!

Dagens citat:

"This world was never meant for one as beautiful as you."
(Josh Groban - Vincent [Starry, starry night])

Ha det så bra!
Kramar
Jessie