Livet som paralegal

Ifall du inte har märkt det (bland länkarna till höger), ville jag bara tala om att jag har startat en till blogg som heter "Livet som paralegal". På den bloggen är det tänkt att jag ska lägga upp information och annat relevant som har med paralegal-utbildningen och sedan även yrket att göra. Grundtanken är att upplysa fler om yrket och kanske till och med få fler att vilja utbilda sig till det.

Livet http://static.publishme.se/7/images/calendar.pngsom paralegal

Men trots den extra bloggen, kommer jag inte sluta skriva här om mina upplevelser som är förknippade med utbildningen. Jag ska däremot försöka göra "Livet som paralegal" lite mer objektivt, medan denna blogg fortfarande ska spruta subjektivitet. Fast helt och hållet objektivt är det nog svårt att få.

Daglig uppdatering eller till och med mer av "Livet som paralegal" är inget som du ska förvänta dig. Dock ska jag försöka få inläggen att vara så relevanta som möjligt. Den bloggen ska trots allt vara en informationsblogg.

Om du pluggar till eller arbetar som paralegal och känner att du har något att dela med dig av, går det bra att ta kontakt med mig så kan vi komma överens om hur vi ska göra.


Dagens citat:

"Mycket få människor lever idag - de flesta gör förberedelser för att leva imorgon."
(Jonathan Swift)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

Det har jag inte märkt så bra att du skriver om det ;)