Liebster Blog Award

Nu kände jag att det åter var dags för att uppmärksamma några bloggar genom att dela ut "Liebster Blog Award". Som vanligt sker detta utan någon rangordning. Till skillnad från förra gången finns det ett genomgående tema, nämligen skrivande och litteratur!




Först ut är Annikas litteratur- och kulturblogg. Här får man boktips och får även chans att få delta i bokbloggsjerka, som innebär att Annika ställer en bokrelaterad fråga som man får svara på i ett inlägg på sin egen blogg. Därefter länkar man till sitt inlägg i en kommentar till den aktuella jerkan.

En annan bokblogg som jag uppskattar mycket är Nobelprisprojektet! Förutom att man får följa resan att läsa något från varje nobelpristagare i litteratur, bjuds man även på humor. Jag ser fram emot att få läsa dessa inlägg och läser med ett leende på läpparna. Har även själv, tack vare Nobelprisprojektet, blivit inspirerad till att börja läsa något från varje nobelpristagare i litteratur. Vi får se hur det går med det.

Om man är ute efter välskrivna och intressanta boktips, bör man absolut besöka Olika sidor. Snygg och prydlig sida och tillsammans med de välskrivna inläggen, känner jag förtroende för den här bloggen och vad som sägs här.

Bookiecookiez drivs av ett antal läs- och skrivglada personer. Förutom olika boktips, kan man även läsa intressanta skriv- och andra bokrelaterade inlägg. Med andra ord får man definitivt variation.

Hos Undrentide får man också variation. Förutom läs- och skrivrelaterade inlägg får man även läsa lite om skolvärlden och undervisning. Jag väntar med spänning på att hennes förlag Undrentide (som ger ut fantasylitteratur) ska komma igång på riktigt.


Dagens citat:

"There is no reason anyone would want a computer in their home."
(Ken Olson, President, Chairman and Founder of Digital Equipment Corporation, 1977)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie