Jessicas grotta

Morgontrött förvandlas till morgonpigg?

Sedan så länge jag kan minnas har jag varit en riktig morgontrött person. Det är inte så att jag sover till sent på eftermiddagen varje gång som jag får chansen, fast det har hänt några gånger efter att man har lagt sig att sova ganska sent kvällen innan. Men i vanliga fall vaknar jag inte så sent. Dock är det tidigt för mig att vakna innan klockan nio och då kan du nog förstå att morgontrötta lilla jag tycker att det är okristligt tidigt att behöva gå upp mellan tjugo över fem och tio i sex, vilket jag oftast gör. De dagar jag inte går upp så tidigt ät när både jag och älsklingen är lediga. Nuförtiden är det mestadels varannan helg som vi är lediga båda två samtidigt. Visst kan jag gå och lägga mig för att sova en stund till när han har åkt till jobbet (vilket jag många gånger också gör), men det är inte det som är problemet.

Klocka

Problemet för mig är att vakna och behöva stiga upp tidigt, och speciellt nu på vintern när det är svinkallt både ute och i lägenheten. Att älsklingen håller om mig gör det heller inte lättare, men jag klagar inte. Det är bara trevligt ^-^ Jag tycker om att plugga juridik, men på grund av att jag är morgontrött försvinner en del av glädjen och jag önskar att jag bara kunde få stanna hemma och sova.

Att lägga mig tidigare kvällen innan hjälper inte, då jag har testat just det ett flertal gånger och kommit fram till samma nedslående resultat varje gång. Jag har även prövat att dricka te och c-vitamin på morgonen, men inte heller det fungerar. Jag är fortfarande morgontrötta jag. Vet du vad jag kan göra för att omvandlas till en morgonpigg person? Jag tar tacksamt emot alla svar.


Dagens citat:

"Vill du lära känna dig själv, så lägg märke till vad du helst och oftast tänker på."
(J.P. Richter)

Ha det så bra!
Morgontrötta Kramar
Jessie
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: