Svårare än förväntat

När jag berättade om DuoDitos nya månadstema, sade jag också att jag hade en idé om en novell som jag bara skulle få ned på papper så att säga. Fast det där med att få ned på papper var lite svårare än förväntat. Idén finns fortfarande i huvudet och jag vet exakt vad jag vill skriva om (en för mig mycket trevlig upplevelse) men det går bara inte att riktigt sätta ord på det och allra minst detaljerat. Hur länge som jag satt och försökte få ut alla de där känslorna som jag hade i mig, vet jag inte. Det enda jag vet är att det tog verkligen stopp.


Block

Däremot lyckades jag påbörja en helt annan novell, men som dock inte passar in på temat där man ska beskriva något ögonblick i detalj. Jag vet inte om jag ändå ska försöka att klä mina känslor angående den här upplevelsen med ord, eller om jag bara ska ge upp och kanske försöka med något annat. Fast att ge upp tar emot. Dessutom gillar jag utmaningar.

Får nog helt enkelt ta och klura lite till. Det går kanske bättre med skrivandet när jag väl har gjort klart alla skoluppgifter som ska göras. Hoppas kan man alltid.

Dagens citat:

"Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död."
(Latinskt ordspråk)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie