Tappa kontakt

Jag tycker att det är otroligt synd när någon som man har kunnat kalla för vän tidigare, plötsligt inte är det längre och det på grund av att man har tappat kontakten med varandra. För mig betyder vänskap mycket och jag har alltid försökt att hålla mina vänrelationer vid liv. Ett exempel som jag kan nämna är när jag och min älskling (innan vi blev tillsammans) inte hade pratat med varandra på ett tag, mejlade jag honom för att höra hur det var eftersom jag tyckte (och tycker fortfarande) att han var/är en fin människa som jag absolut inte ville mista kontakten med. Och tur är väl det, att jag inte  lät honom komma undan Wink Annars skulle vi säkert inte ha varit förlovade nu HjärtaKram Det är bara nu på sista tiden som jag rent ut sagt har gett upp med vissa människor. Det är i stort sett alltid jag som får ta kontakt med vissa personer i min omgivning och när jag väl tar kontakt, verkar det knappt finnas intresse av att prata. Men de som betyder mest för mig, har jag fortfarande kontakt med. Fast det är ju skillnad. Där är det inte bara en som försöker hålla vänskapen vid liv. Man kan väl säga att detta hänger ihop med att jag har tröttnat på att människor tar mig för givet ...

Det som fick mig att börja fundera över detta är en viss person i mitt liv som jag innan har kunnat kalla för vän. Trots att vi inte har haft den bästa kontakten med varandra sedan sommaren 2007, har vi ändå haft lite kontakt och jag har flera gånger försökt att ta upp kontakten igen genom att mejla eller skicka ett sms. Fast nu är det tyvärr slut. Det beror på att sist jag hörde av mig till den här personen och sade att det är synd att vi knappt har någon kontakt längre, fick jag svaret att personen tycker att det är bra därför att personen i fråga inte har tid för mig. Behöver jag nämna att det kändes lite av att få höra det? Jag har hela tiden tyckt att det är en fin människa, och det gör jag väl fortfarande, men jag ger tyvärr upp nu. Jag vill absolut inte vara till besvär, vilket jag tydligen är då jag bara försöker att hålla kvar i den lilla kontakt som vi har haft.

Det är tråkigt, men jag får väl tänka att de som verkligen betyder något för mig, det är de människor som fortfarande finns i mitt liv. Hjärta Och jag är tacksam över att få ha dem.

TACK för att ni finns för mig.

 


Dagens citat:

"Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare."
(Okänd)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie