Demolerat tåg



Är det bara jag, eller börjar man känna sig mer osäker att åka med SJ? Jag rös när min syster skickade ett mess till mig, där hon tyckte att jag skulle se nyheterna klockan halv åtta och varför hon tyckte det. Känslan som jag fick när jag väl såg på nyheterna och såg de hemska bilderna av tåget, går inte riktigt att beskriva. Kanske en smula fasa? Det är verkligen tur att ingen passagerare fanns ombord på tåget. För om det hade funnits det ...

Älsklingen sade (skämtsamt hoppas jag) att från och med nu får jag inte åka ned till Malmö längre. När jag åker till Malmö blir det ju att jag tar X2000 mellan Stockholm C och Malmö C (fast jag byter antingen i Flemingsberg eller Södertälje Syd). Vi låg och diskuterade detta lite i sängen i natt innan vi somnade och jag förklarade att han inte behöver känna sig orolig. Fast jag kan nog förstå honom. Känns lite som att det har hänt så mycket med SJ och deras tåg på sista tiden. Dock har jag haft turen att inte ha varit med i någon av olyckorna som hänt X2000 mellan Stockholm och Malmö. Må hända att jag har en skyddsängel ..?

Om du är intresserad av att läsa lite mer om olyckan, hittar du det här.


Dagens citat:

"Anledningen till att män ger sina könsorgan smeknamn är att de inte gillar att en främling fattar 90% av deras beslut."
(Okänd)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie