Efterlängtat bibliotek

I går när jag loggade in på Kapitel1 upptäckte jag något märkligt. Nu tycks alla användare ha ett eget bibliotek. Nyfiken som jag alltid är klickade jag på länken för att ta reda på saken.

Kapitel1

Som väntat hade jag inget i "mitt" bibliotek (det var ju första gången sedan jag var inne sist som jag såg att det fanns). Däremot kunde jag söka efter böcker. Då sökte jag till att börja med efter bästa kompisens bok, för jag trodde att det var de böckerna som man på något sätt kunde lägga till. Fast å andra sidan kan man redan lägga till en boklista, så egentligen går ju inte det ihop. Hur som helst sökte jag och fick inget resultat. Nähä. Då sökte jag efter mitt och kompisen projektarbete, men inte heller då fick jag något resultat. Det var då jag sökte efter "Den orolige mannen" som är den senaste och sista av Mankells böcker om Kurt Wallander. Där fick jag napp! Och då förstod jag också vad det här biblioteket var till för. Roligt är också att man kan betygsätta den där boken som man lägger till. Om du fortfarande inte har förstått vad jag menar, så innebär den här nya funktionen på Kapitel1 att man kan söka efter romaner som man läst (de du kan köpa i bokhandeln) och lägga till dem i biblioteket på Kapitel1-kontot och sedan betygsätta.

Man kan likna den här funktionen med Filmtipset och det är precis vad jag har suttit och tänkt på! Om det ändå fanns en sida där man, precis som man kan med filmer på Filmtipset, kan betygsätta böcker som man har läst. Nu kan man det! Om det finns någon annan sida där man kan betygsätta böcker, får du mer än gärna tipsa mig om det. I vilket fall som helst är jag nöjd med den nya funktionen. Ska bara ta mig tid att betygsätta böckerna som jag har läst Wink


Dagens citat:

"Kom och håll om mig."
(Tomas Ledin - Håll ut)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - hanan:

jaha då vet jag vad det är till, för det har jag gått och funderat på ett tag ;)