Lek med liten druva

Det där med att man lär sig av sina misstag stämmer verkligen. För ett litet tag sedan köpte jag och älsklingen gröna vindruvor som vi skulle äta. Jag vet inte hur du tycker, men jag tycker i alla fall att druvor är gott att äta. Synd att de tar slut så snabbt Wink Jag hade i alla fall sköljt av en del och lagt dem i en liten skål, som jag sedan ställt in i vardagsrummet så vi hade under kvällen. När vi sedan skulle gå och lägga oss, lät jag skålen stå framme på bordet. Jag vet. Jag är lite lat av mig vissa gånger, men vi kan väl skylla på att det var sent på kvällen?

Druvor


Morgonen därpå när jag steg upp trampade jag på något mjukt i vardagsrummet och trodde att det var en spya. Men det var det inte. Det var en av druvorna som låg på golvet och den hade sällskap av några fler druvor. Då slog det mig att katterna förmodligen tyckt att druvorna sett spännande ut och därför lekt med dem. Det tog några dagar innan vi fått tag på alla druvor som de lekt bort. Vi passade på att ta dem när honkatten hittade de som gömt sig och påbörjat ny lek med dem.

Min läxa? Att inte lämna druvor eller liknande framme över natten eller dagen om vi är borta. Om vi gör det, kommer vi få ha skattjakt efteråt ...



Dagens citat:

"We all deserve to die!"
(Johnny Depp - Epiphany)

Ha det så bra!
Druviga kramar
Jessie