En erfarenhet rikare

I söndags fick jag vara med om något nytt och då syftar jag på att jag fick testa på något som jag inte har gjort förut. Jag lagade en cykelslang! Nåväl, jag fick hjälp av älsklingen med att ta av och sätta på hjul och däck (först för att visa mig hur man skulle göra och sedan för att jag var för svag för att klara av det). Vilken tur jag har som har älsklingen.


Jag är medveten om att jag säkert låter väldigt bortskämd när jag säger att jag tidigare inte har lappat en cykelslang, men det har helt enkelt inte blivit av tidigare. Under min uppväxt var det min pappa som fixade sådant här och tanken var att jag skulle ha fått testa på det själv redan då. Men av orsaker som jag i dag inte minns, blev det inte så. Och från när jag flyttade upp till och ihop med älsklingen fram till nyligen, har vi inte haft behov av att laga cykelslangar.

Glad är jag hur som helst över att få ha testat på det och med tiden kommer jag nog kunna få av och på både hjul och däck själv. Gäller bara att bygga upp styrka - något som jag i dagsläget saknar. Ibland är det tröttsamt att vara en svag kvinna (fast jag har bara mig själv att skylla).


Dagens citat:

"Det är inget fel på bilen förutom att den brinner."
(Murray Walker, motorsportkommentator)

Ha det så bra!
Cykliga kramar
Jessie