Ny blogg

Genom min andra blogg - "Livet som paralegal" - har jag fått kontakt med andra som är intresserade av att plugga till paralegal. Bland dem finns Susanne som börjar plugga till paralegal i Göteborg i dag. Hon har nyligen startat en egen paralegalblogg där hon kommer berätta om hur det är att studera till paralegal i Göteborg, hur det är att arbeta som en paralegal och hon har även utlovat en del juridik.

Jag tycker att det är bra att fler paralegals startar bloggar och liknande så att det här yrket inte stannar kvar i det fördolda. Ännu roligare är att hon studerar i Göteborg, eftersom då får man veta hur det är att studera där. Mina inlägg och erfarenheter utgår främst från Påhlmans Handelsinstitut i Stockholm, men utbildningen skiljer sig ju åt en del på de olika orterna.

Paralegal

Hittills har Susanne visat ett otroligt driv och verkar vara en ytterst ambitiös person. Jag tror att det kommer gå bra för henne och önskar henne lycka till med studierna.

Kika gärna in på hennes blogg. Kanske blir du själv inspirerad att göra oss sällskap och utbilda dig till paralegal - juridisk handläggare.


Dagens citat:

"Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre."
(Okänd)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie