Skriv vidare

På en engelsklektion fick vi i uppgift att i grupper skriva (alla på var sitt papper) en mening som vi fick av läraren. Vi skulle även skriva vårt eget namn på det här pappret och sedan låta våra papper i gruppen rotera. Men innan vi fick skicka vidare de papper som vi fick i vår hand, skulle vi skriva vidare på berättelsen genom att skriva till en mening. I min grupp var vi sex stycken och alltså skulle det finnas minst sex stycken meningar på våra papper.

Jag tyckte att det här var en rolig övning och i slutet skulle varje grupp välja ut en berättelse som skulle läsas upp högt. Ganska tokiga berättelser. Min grupp valde att läsa upp berättelsen med mitt namn på. Jag tänkte lägga upp den här, men som du ser har jag valt att översätta den till svenska och det eftersom man inte går miste om någon poäng genom att ha den på svenska.

Mina kompisar korna
Mina kompisar kossorna borta vid Läggesta.


Susan var en paralegal från Skövde. Hon hade alltid älskat att arbeta i den juridiska världen. Den här dagen var hennes första på ett nyöppnat juridiskt företag. Hon var väldigt nervös. Hon kissade i byxorna på grund av det och sprang hem gråtandes och våt. Hennes nya chef ringde till henne och kallade henne till sig för att trösta henne och sade att det inte var någon stor grej och att de flesta av hans anställda hade gjort samma sak under sina egna första dagar på jobbet. Sen lutade han sig fram och gav henne en lång och varm kram.



Nu tänkte jag göra något liknande i det här inlägget. Jag skriver en mening och sedan får du fortsätta genom att skriva ytterligare en mening (vilket du gör i kommentarsfältet). Kom dock ihåg att det är en mening på raken per person som gäller. Om någon har skrivit en mening efter din egen är det okej att skriva en till. Ifall deltagandet blir tillfredsställande kommer jag att redovisa resultatet i ett inlägg lite senare. Alla kommentarer som inte är bidrag kommer att raderas.

Den här morgonen var en ovanligt kall morgon.

Lycka till!


Dagens citat:

"Vi har aldrig haft någon närmare kontakt - men vi har nog en del gemensamt."
(Noël Coward, när har tillfrågades om han trodde på Gud)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Jonesy:

Sådär kall som bara vissa morgnar blir, så kall att andedräkten frös och föll i bitar mot asfalten när man promenerade utomhus.

#2 - - Hanan:

Vinden piskade obarmhärtigt mina kinder och trängde sig igenom mina tjocka kläder.