I've been Booked ... Igen!

I går kom ett trevligt paket hem till oss. Är dock lite irriterad på postutdelaren som har bestämt sig för att sätta lite för stora paket utanför dörren (och därmed riskera att någon annan får tag på det). Men det var inte det som jag skulle tala om. Det jag skulle tala om var det paket som jag fick. I paketet fanns nämligen Lina Forss nya relationsroman "Allra hemskaste syster".




På baksidan kan man läsa att det är en modern version av Shakespears "Kung Lear" och det märker man bara av att se namnen. Nu har jag visserligen aldrig läst "Kung Lear", men hört har man ju. Borde kanske ta och skriva upp den på min oändliga läslista så att man läser den till slut. I alla fall, detta är den första av tre romaner som ska vara moderna versioner av Shakespears verk. Ska bli spännande att se hur hon lyckas.

Jag är väldigt spänd på att få läsa den här och har bestämt mig för att det får bli min maj-bok. Just nu håller jag på att läsa en annan, fast den blir jag förhoppningsvis klar med i veckan. Eftersom "Allra hemskaste syster" ännu inte har kommit ut i bokhandeln blir det lite svårt att fråga om du har läst den, men om det är så att du har fått den som recensionsexemplar och redan läst den - vad tyckte du om den? Eller om du har läst "Kung Lear" - vad tyckte du om den?


Dagens citat:

"Den som endast söker applåder utifrån har lagt hela sin lycka i andras händer."
(Oliver Goldsmith)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie