Då får sagan till slut sitt slut

Då jag var yngre florerade en mängd olika kedjebrev/-mejl och ung och dum som jag var trodde jag på vissa av dessa. Ett av dessa var det om att Hotmail skulle börja kosta eller ibland var det att Hotmail skulle stängas ned. För att undvika att ens eget konto gick detta öde till mötes, skulle man skicka kedjemejlet till x antal personer. Givetvis var det bara bluff. Fast nyligen visade älsklingen mig en sida som meddelade att inom en snar framtid kommer Hotmail vara ett minne blott.
 
Microsoft har nämligen beslutat att låta Outlook ersätta Hotmail. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. På sistone har det känts som att Hotmail bara blir sämre och sämre. I alla fall krånglar den mer än tidigare. Kanske kan det bli bättre med Outlook. Nu vet jag inte om det är samma tjänst, men jag använder Outlook till min jobb-mejl och den är faktiskt inte så tokig om jag får erkänna det själv.
 
 
Dock har jag beslutat mig för att mer och mer gå över till Gmail. Problemet är bara att det är så många som har den hotmailadress som jag huvudsakligen använder. Dessutom är det den adressen som jag använder till MSN de få gånger då jag loggar in där.
 
I-landsproblem. Som tur är, är det enkelt att lösa dem och handlar inte om liv eller död.


Dagens citat:

"... gav sig på alla kvinnor, barn och vuxna."
(En av mina arbetskamrater under lunchen)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

Jag gillar hotmail och blev ledsen när du sa att den kommer stängas av.

Min jobb-outlook har aldrig krånglat och det är ett plus, men då kommer jag förknippa allt till jobb :(

#2 - - Johannes Winger-Lang:

Hehe ja nästan lite nostalgi!

Troligtvis blir det bättre: Microsoft (även om det var bättre under ledning av Bill Gates) brukar göra rätt bra saker :)

En lösning är att använda Gmail, och sedan vidarebefordra all emails från hotmailen till Gmailen! (Så gjorde jag, och de få mejl som fortarande skickas till hotmailen kommer till min Gmail med en fin etikett som säger så :)

(PS, du kan fortfarande använda din hotmail till msn! Vilket jag fortfarande gör, de få gånger JAG loggar in där :-) )