Dyngkåt och hur helig som helst (Mia Skäringer)

I "Dyngkåt och hur helig som helst" får man se livet ur Mia Skäringers ögon genom några av hennes krönikor och blogginlägg. Hon visar att det är okej att vara mänsklig med brister och allt. Att ingen egentligen är perfekt.
 
Min spontana reaktion var att Mia Skäringer verkar vara en riktig härlig och rolig kvinna. I boken (som består av en samling kränikor och blogginlägg) bjuder hon verkligen på sig själv - och står för det, modigt nog. Jag uppskattar hennes uppriktighet samtidigt som jag känner igen mig i mycket av det hon skriver. Tankarna och känslorna kring sig själv. Det här är en verklig människa som man läser om.
 
 
Och det är något viktigt som hon gör i och med den här boken, krönikorna och blogginläggen: hon visar hur det är att vara en verklig människa med alla sina fel och brister. Samtidigt talar hon om att det är okej att vara verklig och ha fel och brister. Att det är naturligt. Med tanke på de rådande idealen som ger en skev bild av hur man ska vara, är det kul att läsa om det här. Vilken förebild Skäringer är. Hon inspirerar verkligen genom att vara sig själv. Hoppas att fler tar efter.
 
Jag satt och log genom nästan hela boken och rekommenderar verkligen att läsa den. Den gör en glad. :-) Nu har jag blivit nyfiken på henne, så jag ska ta och se om jag kan lära mig mer om den här ärliga och sköna kvinnan.
 

Dagens citat:

"Looks fade in time, but personality are forever."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie