Furuvik

Under en av dagarna som min bästa vän var och hälsade på, åkte vi upp till djurparken Furuvik som ligger i Gävle. Det blev en massa bilder och majoriteten av alla bilder den här dagen togs av älsklingen. Jag lyckades även få till några klipp som jag har klippt ihop, men jag använde två olika kameror (vår ena digitalkamera och vår systemkamera), vilket förklarar klippens olika kvalitet.
 

Vi hade riktigt tur med vädret, för det regnade inte under vår djurparksvistelse, men när vi körde hem (vi hade kanske till och med kommit till Köping) började regnet komma. Hur som helst hade vi en trevlig dag. Synd bara att Furuvik är en relativt liten djurpark i jämförelse med exempelvis Kolmården.

Dock fanns det några mindre irritationsmoment. Ett var när vi stod och såg på tamgrisarna och några vuxna envisades med att hela tiden säga ”gossen” till grisen trots att man klart och tydligt såg att grisen var en hona. Men men. :-)

Nedan finner du några av alla bilder som togs samt klippen.
 
Det var en sådan båt som vi tre åkte i och fick se en massa spännande djur. ;-) Bland annat ett marsvin! Så exotiskt!
 

Och så videoklippen. De med sämre kvalitet och utan ljud är från vår ena digitalkamera. De andra är tagna med vår systemkamera. 
 
 
 


Dagens citat:

"There is beauty in everything, just not everybody sees it."
(Okänd)


Ha det så bra!
Djuriska kramar
Jessie
#1 - - Cherry:

Och jag fick inte följa med ;(

#2 - - Hanan:

Fina bilder :) Det var en av mina bästa dagar på länge <3

Svar: : -) <3
Jessica