Sumpad blodgivning

På grund av lite krångel vid min senaste blodgivning, har jag fått vänta i sex månader på att få ge blod. Därför blev jag väldigt glad när jag fick kallelsen i juli (även om jag inte kunde ge precis då och trots att de även inte verkade fatta att jag inte kunde ge förrän de hade kvällsöppet).
 
Fast jag har verkligen inte haft turen på min sida. Förra veckan gick jag ifrån jobbet en timme tidigare bara för att jag skulle hinna med ett tidigare tåg så jag kunde hinna till blodcentralen innan de stängde klockan sex. Fast SJ hade tydligen andra åsikter ... Tåget var nämligen sent. Så sent att jag kom till Köping i samma stund som blodcentralen stängde. Det gjorde mig rätt irriterad, men det var bara att försöka veckan efter. Blodcentralen i Köping har nämligen kvällsöppet endast på tisdagar.
 
 
I går tänkte jag göra ett nytt försök och den här gången hann jag faktiskt till blodcentralen i tid! Men tro inte att jag hade större tur den här gången ... Efter en timmes väntan blev det min tur att få ge blod och sköterskan stack in nålen i min högra arm. Fast det kändes konstigt och efter en stund erkände sköterskan att det blev något fel, så hon drog ut nålen ur armen och bandagerade min högra arm. Då blev till att testa min vänstra arm, trots att den sedan tidigare har diskvalificerat sig som blodprovsarm. Det gjorde fasansfullt ont när hon stack in nålen (tror inte att hon ens stack in i ådran), och eftersom även det försöket misslyckades drog hon ut även den nålen och lade om min vänstra arm.
 
Resultatet? Jag måste vänta i två veckor innan jag får göra ett nytt försök. Bara för att sköterskan stack fel. Ibland är livet så orättvist. Och nu ser jag ut som en heroinist ... Hoppas bara att det inte blir stora blåmärken i armvecken.


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

Rycker synd om dig att du fått stå ut med det :( och vilken otur. Bäst att de gör rätt nästa gång!

#2 - - Cherry:

Aj aj stackare :(