Vi flyttar isär

När jag kommer hem ikväll från jobbet kommer älsklingen inte vara där och vänta på mig. De enda som kommer vänta på mig är odjuren. Fast det är inte fullt så dramatiskt som jag kanske fick det att låta som. Det är inte någon skilsmässa på gång mellan mig och älsklingen. Vi ska fortsätta att vara gifta. :-) Däremot har älsklingen kommit in på en utbildning som han har sökt till, men då det inte är pendelavstånd dit kommer han flytta dit för att bo på vardagarna och försöka komma hem till mig och vilddjuren på helgerna.
 
Trots att vi hade distansförhållande i början av vårt förhållande, kommer det att bli jobbigt. Det är inget som jag direkt kan vänja mig vid då jag älskar honom över allt annat. Fast samtidigt är jag stolt över honom och glad för hans skull. Att inte låta honom få ta den här chansen vore egoistiskt av mig då han har stött mig under mina studier. Nu är det min tur att stötta honom. Men om jag skulle vara extra grinig någon dag så vet du varför. ;-)
 
 
För att lindra hans saknad av mig har jag tänkt att då och då lägga upp videobloggar, trots att jag avskyr att se och höra mig själv (du kan därför se detta som en varning ... så slipper du hamna i chocktillstånd när du ser vloggen). Jag hoppas dock att du kommer ha överseende med att jag inte riktigt kommer låta som mig själv. I alla fall till en början. Förmodligen är det på grund av ovana (om du inte tror mig finns det en video på min hemsida som bekräftar det jag nyss sagt).
 
Livet är fullt av överraskningar. Tur att jag har blivit van vid att anpassa mig. :-)
 
Älsklingen har förresten skaffat en blogg nu i och med att han flyttar. Har jag lite att läsa. :-)


Dagens citat:

"Better days are coming, they are called Saturday and Sunday."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Cherry:

Det kommer nog att gå bra Jessie :)