Smör på kroppen

Vad gäller skönhets- och de allra flesta kroppsprodukter har jag oftast ingen aning om när och varför jag ska använda vad. Det är en liten bieffekt från när jag fick konstaterat att jag är allergisk mot parfym och kosmetika. Jag har alltså inte brytt mig om att sätta mig in i eller intressera mig för sådant när jag ändå inte hade möjligheten att kunna använda vissa produkter.
 
Något som jag emellertid har hört mycket om är "body butter" och under en tid har jag velat testa det. Därför passade jag på att köpa tre stycken när ICA Maxi här i Köping sålde ut ett märke för ungefär halva priset. De som fick följa med mig hem blev kiwi/lime, vanilla/orchid och raspberry/shea.
 
 
Hittills har jag bara testat att smörja in händer samt ben och armhålor efter rakning med kiwi/lime. I vanliga fall brukar jag använda lotion till benen och armhålorna, och i jämförelse med lotion tyckte jag att den här body buttern var lite mindre kladdig. Och den doftar väldigt gott. Har ännu inte hunnit testa den på händerna så många gånger, men eftersom mina händer blir lätt torra nu på vintern kommer jag garanterat använda det många gånger.
 
Brukar du använda body butter? Hur gör du (det vill säga vilka kroppsdelar smörjer du in och när gör du det)?
 


Dagens citat:

"I have had a really bad day, okay? If you have information worth hearing, then I am grateful for it. If you're gonna crack jokes, then I'm gonna pull out your ribcage and wear it as a hat."
(Sarah Michelle Gellar)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie