Snacka om mobbing!

När jag reser med SJ brukar jag känna mig mobbad av dem. Varför? Jo, de tycks ha något emot att nämna Läggesta när de anger stationer som tåget stannar vid. Undantagsfall är när man startar från någon ändstation, exempelvis Stockholm. Fast då brukar de oftast vänta en stund innan de säger "Läggesta".

SJ

Vid de tillfällen då jag ska byta tåg på väg hem, brukar tågvärdarna tala om varifrån mitt andra tåg ska gå (det vill säga från vilket spår), när det ska avgå och vilka stationer det stannar vid. Men de gånger då tågets (det som jag ska byta till och som slutligen ska ta mig hem) slutstation är Eskilstuna, nämnder de endast stationerna (om jag byter i Södertälje Syd) Nykvarn, Strängnäs och Eskilstuna. Med andra ord räknar de upp samtliga stationer - utom Läggesta, som är "min" station! Och det är inte bara en gång som det har hänt. Inte heller bara två. Snarare är det mer regel än undantag att tågvärdarna säger på det här sättet. Nio av tio gånger.

Med detta i åtanke börjar jag ana hur allt strul med SJ hänger ihop när jag reser med dem. De hatar mig! Ovan nämnda mobbing är bara ett av många bevis!


Dagens citat:

"Man är vacker oavsett hur man ser ut på utsidan. Det är när insidan är ful som man ska bli orolig."
(Okänd)

Ha det så bra!
Mobbade kramar
Jessie