Det där var inte snällt

Under de två år som gått sedan jag skaffade min egen blogg har jag börjat följa mååånga bloggar. Förmodligen för många. Att hålla reda på alla för egen maskin är säkert krävande, men inte omöjligt. Fast jag är lite bekväm (lat?) av mig och föredrar den lätta vägen. Där kommer Bloglovin in i bilden.
 
Man måste inte ha en egen blogg för att ha ett konto hos Bloglovin. Det enda som behövs är att man följer x antal bloggar och vill ha dessa organiserade. För att följa en blogg via Bloglovin, söker man upp den bloggen som man är intresserad av och trycker på "Följ bloggen". Enkelt va? Det är så att man skulle kunna göra det i sömnen. Vad Bloglovin därefter gör är att hålla koll på bloggen och samla de nya inlägg som skrivs där. När man sedan har lust kan man gå in där och läsa inläggen utan att själv behöva komma ihåg vilka som blivit lästa och vilka som är nya.
 
 
Jag hamnade på efterkälken under min sista termin på utbildningen vad gäller lästa inlägg och jag har fortfarande inte kommit i kapp. Just nu har jag cirka trehundrafemtio olästa inlägg, fast det har antagligen mest att göra med att jag som sagt följer många bloggar. Utan Bloglovins hjälp skulle jag aldrig kunna komma ihåg att besöka bloggarna eller minnas vilka inlägg som jag läste senast.
 
Dock tycks jag av någon anledning ha kommit på kant med detta verktyg då Bloglovin bestämt sig för att busa med mig. För ett tag sedan insåg jag att inlägg som inte har blivit lästa ändå markeras som det! Därmed har jag missat en hel del inlägg då jag i ärlighetens namn inte orkar granska varenda blogg som jag följer.
 
Förhoppningsvis har det rört sig om en bugg som jag hoppas är löst och att detta inte ska upprepa sig fler gånger. Fast man vet aldrig. *suck* Jag verkar locka fram det värsta hos saker och ting.


Dagens citat:

"Jag har aldrig brytt mig om publiken. Jag gillar det jag gör - jag gillar att göra illa människor. Det är vad jag gillar att hålla på med. Jag är i göra-illa-branschen."
(Mike Tyson)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Johannes Winger-Lang:

Det var elakt! Troligtvis och förhoppningsvis en bugg :)

Själv använder jag Google Reader. Det är enligt mig samma sak, fast lite snabbare, snyggare och äldre! ;)

(Tycker också det är alldeles för lätt att följa bloggar. Jag är nere på 66st som jag följer! Från tidigare 150+...)

Svar: Hmm, Google Reader. Ska ta och kika på det när jag kommer hem! :-) Fungerar kanske bättre då. Just nu kan jag inte säga på rak arm (inte på krokig arm heller) hur många bloggar jag följer, men de är för många. :-( Och ändå går jag igenom dem emd jämna mellanrum. Varför måste det finnas så många intressanta bloggar? :-P
Jessica

#2 - - Katten Jones:

Jo, sedan senaste uppdateringen så har de haft en del problem.. Men hoppas också att det löser sig snart. Känns så tråkigt annars.

Svar: Jag missade först att det berodde på deras uppdatering. Men det är tråkigt att man missar end el inlägg på grund av en sådan bugg, vilket de givetvis inte kan rå för. Som det ser ut nu verkar det dock vara löst. Så man kan hoppas. :-)
Jessica