Måluppdatering: Juli

Oh my bird, vilken omtumlande läsmånad det blev! Inom några få dagar läste jag ut ”Fatta eld” och ”Revolt”, som är de två sista delarna i Suzanne Collins trilogi om Panem. Trots att de är skrivna för ungdomar är den trilogin bland det bästa som jag har läst. Jag anser att man kan bortse från etiketten ”ungdomsbok” eftersom de även passar en äldre läskrets. Jag avundas lite dig som ännu inte läst de här tre böckerna, för snacka om vilken fantastisk läsupplevelse du har att vänta dig! Fast samtidigt är jag nöjd över att jag själv fick uppleva detta fantastiska.  Utöver dem har jag även läst "Universums historia", "Fyrmästarens dotter" och "Bilden av pappa". Jag kan inte vara annat än nöjd vad gäller läsfronten.
 

Precis som de senaste månaderna har mina övriga mål legat så gott som orörliga. Då det inte är särskilt många månader kvar av året får jag se till att sätta fart (precis som jag har sagt de senaste gångerna). Något som är lättare sagt än gjort …


Dagens citat:

"Att sluta röka ökar behovet av stöd till Tobaksbolaget. Vilket väljer du - rena lungor eller lägre skatter?"
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

Men du är ungdom :/

Svar: Jo, fast i litteraturens värld räknas jag inte till ungdom. Med ungdomslitteratur syftar man på de som är runt 12 till 16 eller 17 år. Cirka. Kan säkert variera med ett år upp eller ned.
Jessica