Välja format

OBS! Bloggen har bytt design igen. Om du har problem med att se den, tryck på F5
 
 
Bokbloggsjerka: Vilket bokformat föredrar du?
 
För mig har alltid inbundna eller böcker med hård pärm varit mitt alternativ. Jag har aldrig tyckt om pocket och anledningen är att de går sönder så fort. När jag läser pocketböcker vågar jag knappt öppna boken eftersom då riskerar jag att ryggen blir förstörd. För vissa gör det kanske inget, men jag blir förtvivlad när böcker går sönder eller om de ser ut som att de faktiskt har blivit lästa. Jag vill att böcker ska vara fina och nästan se orörda ut. När det gäller pocket blir det svårt.
 
 
Fast jag tror att jag mer och mer kommer att dras till eboken, trots att jag från början trodde att det aldrig skulle falla mig in att ta i en läsplatta ens med en tång. Just det tänkte jag berätta mer om i ett inlägg som kommer senare.
 
Kort och gott blir mitt svar: Inbunden/hård pärm och eboken. Antar att det måste bo en liten pedant i mig.


Dagens citat:

"Skönheten sitter i betraktarens öga."
(Ordspråk från Ukraina)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

Oj visste inte att du gillar e-boken 'o' Jag är helt emot. Det är ingen riktigt fysisk bok som man kan äga, utan en text i en dato/läsplatta. Jag vill gärna ha något jag kan hålla i handen och känna.

Fin ny design med katten som tittar ut :)

Svar: Jag tänkte också så först om eboken, men efter att ha provat måste jag erkänna att jag gillar det! Men det ska jag skriva mer om i ett annat inlägg. :-) Tack! Blev trött på att den andra designen slutade funka (delvis mitt fel eftersom jag glömde bort att spara ned några bilder ...)
Jessica

#2 - - Monika:

Jag brukar oftast lyckas att hålla även mina pocket i "oläst" skick, men jag håller med dig. Om en bok råkar gå sönder på något vis så känns det i hjärtat.

#3 - - Stockholmsflickan:

Ja, ett stort plus med inbundet är att de håller! Tycker att det är lite trist med brutna ryggar etc. som det ofta blir när man läser pocket.

#4 - - Johannes Winger-Lang:

Jag håller helt med! Förutom att det ser snyggare ut i bokhyllan så känns det ju betydligt mer gediget med en hård kant. Dessutom tycker jag tycket ser snyggare ut på hård yta... kanske inbillning ;)

(För övrigt är mina favoritböcker ändå (riktigt) gamla böcker! Så vackra är dem :) )