Vilja, men inte kunna

Tänk dig att du befinner dig på en plats där inspiration till att skriva flödar. För varje ögonblick fylls du mer och mer av viljan att skriva, men samtidigt känner du att du inte kan. Om du hade fått ett papper och en penna framför dig skulle du inte ha kunnat få ned ett enda ord på det.
 
 
Vid sådana tillfällen blir man minst sagt frustrerad. För mig innebär skrivandet någon form av mental befrielse och att då inte kunna förmedla när man verkligen vill, är jobbigt. Och ju mer min skrivförmåga är blockerad, desto mer försöker min hjärna att pressa fram orden. Dock utan framgång.
 
Hur brukar du lösa sådana här situationer?


Dagens citat:

"Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

En svår situation där jag har varit många gånger. Det bästa man kan göra är att stoppa undan pappret och pennan och återkomma till de senare. Om tankarna fortsätter flöda ska man inte kämpa emot i rädsla att de aldrig kommer komma tillbaka. bara låt de komma. Samarbeta med dem istället för att motarbeta dem.

Ett annat sätt att ta vara på idéerna är att ha bandspelare och spela in dem, alltså berätta för sig själv och sedan skriva av. Det har jag dock inte provat ;)