Måluppdatering: Februari

Vad gäller bokläsningen den här månaden gick det fruktansvärt bra. Under februari hann jag läsa fyra böcker. Först ut var Ragnar Forssbergs "Blått blod" - en bok som jag faktiskt uppskattade. Därnäst slukade jag Johan Theorins "Blodläge", för att till sist ta mig an Bengt Linders "Stollar på gång, Dante" och novellantologin "Nutidsnovellen". En riktig bokmånad om jag får säga det själv. Fast om jag fortsätter att sluka så många böcker varje månad är osäkert. I alla fall innan jag tar examen.


Gud vad jag har vårkänslor nu! En bild från förra året när jag var på väg hem från Läggesta. Jag saknar att inte kunna gå ned till Visnaren och njuta.


Jag har ännu inte kommit igång att träna på det sätt som jag vill, men på sätt och vis tränar jag ändå. Förutom att jag varje vardag går upp- och nedför trapporna till och från bostaden respektive till och från åklagarkammaren, går jag mellan bostaden och tågstationen i Köping både när jag ska till praktiken men också när jag ska hem. Promenerar gör jag även mellan tågstationen i Västerås och åklagarkammaren både på morgonen när jag ska till praktiken och på eftermiddagen när jag ska hem. Att promenera är ju också en form av träning, även om det märks mer vid annan form av träning. I mina ögon är definitivt det här ett framsteg. Heja jag!

I början av månaden påbörjade jag min praktik, så om nio och en halv veckor kommer jag få besked om jag kan bocka av det målet från listan eller inte. Fortsättning följer!


Dagens citat:

"Den verkligt lata människan kommer ingenvart. Den ständigt upptagna människan kommer inte mycket längre."
(Sir Heneage Oglivie)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Susanne:

Vardagsmotion är härligt, själva har vi 4 trappor upp till vår sal på skolan. Finns hiss men man måste ha läkarintyg för att få hissnyckel (dock verkar det inte gälla lärarna :-) ) Det tycker jag är rätt bra faktiskt för då måste man gå upp annars är det lätt att man blir lite lat kanske! Härlig bild du har det är underbart att våren börjar komma, då blir jag verkligen inspirerad till promenader.