Drömmer jag?!

Som jag förklarade i början av veckan, är jag inte nöjd med mitt resultat i stegtävlingen som vi hade på jobbet. Jag känner att jag hade kunnat göra bättre ifrån mig. Kanske får jag möjlighet till revansch någon gång? Fast i onsdags fick jag ett mejl som fick mig på andra tankar. Kanske var mitt resultat inte så pjåkigt trots allt.
 
I mejlet stod nämligen:
Grattis!
Du har vunnit veckovinst i Korpens stegtävling.
Vinstbeviset, en kryssning med Birka Cruises, är bifogat i detta mejl.
 

 
Va?! Jag? Vunnit? En kryssning?! Det var nästan så att jag hoppade rakt upp i luften där jag satt på min stol i mitt arbetsrum på jobbet. Herregud ...  Det har aldrig hänt mig tidigare. Fast samtidigt som jag givetvis är glad, är jag osäker på att jag och älsklingen kommer kunna utnyttja detta. För att kunna utnyttja den här vinsten krävs att vi har djurvakt. Dessutom är både min och älsklingens ledighet begränsad. Men vi får se. Jag får försöka kolla av med älsklingen. Men det hade varit kul att få komma i väg. :-)


Dagens citat:

" 'Du ska älska din nästa såsom dig själv.' Tja, tål världen verkligen så mycket kärlek?"
(Carl Hammarén)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

Där ser du! Hade varit tråkigt att inte utnyttja den :( Om ni så gärna vill åka, så kan jag tänka mig sitta djurvakt ^^ Då kommer jag också iväg från malmö lite och samtidigt gör en god gärning ;) Säg till bara!

Svar: Tack vad snällt. :-) Har mejlat dem och frågat om villkoren, och så fort de har svarat kan jag och Thomas se om vi har möjlighet att åka. Det måste ju passa in på vår ledighet också. Men vad snäll du är <3
Jessica