Hallå, Dalarna!

Nu under helgen var älsklingen hemma, vilket gjorde mig och djuren väldigt glada. Eller, i alla fall jag och lejonen. Vår onda kanin (hon måste vara släkt med Darth Vader eller något) bryr sig inte så mycket. Vad jag vet i alla fall. Hur som helst, lördagen ägnade jag och älsklingen åt att mest sitta i bilen. Varför? Vi åkte upp till Rättviks marknad som var under helgen och passade samtidigt på att träffa älsklingens släkt som bor där uppe i Dalarna. På det hela taget var det en trevlig dag och vi hade grymt tur med vädret! När vi skulle dit i våras var det problem med en del snöfall, så vi hoppade över att åka dit då. Men nu blev det i alla fall av och det var en trevlig utflykt. Dock inget vidare för mitt deltagande i stegtävlingen. Lyckades bara pressa fram runt 5.000 steg! Sanslöst dåligt! Nej, skärpning Jessica!
 
Det här ståndet var bland det första som vi såg. Den vackra masken i mitten på första raden ser ju ut precis som jag! På pricken lik. Där blev jag allt rörd. ;-)
 
Nu när jag har blivit moster så stannar jag automatiskt till vid baby-kläder för att kika om jag hittar något till syrrans lilla skitunge. Den här tröjan tyckte jag var riktigt söt och funderade först på att köpa den. Men eftersom han kommer vara fem månader när vi träffas, kändes den inte riktigt passande. Då är han inte längre "ny" så att säga. Dock ville jag passa på att ta bild på den för att visa syrran. Kanske inte mitt smartaste val, vilket jag tänker berätta om i morgondagens inlägg.
 
En vacker sjö på vägen hem.
 


Dagens citat:

"He's more than a man, and this is more than love."
(Rihanna - "Unfaithful")


Ha det så bra!
Kramar
Jessie