Från tårar till beundran

 Första gången som jag såg den här videon grät jag faktiskt. Så pass mycket berörde den mig. För det tjejen har upplevt är hemskt. Men vid 1:39 fylldes jag av värme och började känna hopp istället, eftersom hon visade att hon kämpar (kämpat?) sig tillbaka. Sådan styrka beundrar jag. Titta gärna själv.
 
 
 


Dagens citat:

"Var dag har nog av sin plåga."
(Bibeln)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Cherry:

Kan inte låta bli att tänka att hon var ju så fin när hon var så smal, varför kunde inte hon inte fortsätta så :'(

Svar: Fin?! Hon såg ju sjuk ut! Det var absolut inte fint. Det är bara sorgligt att se ut så. Sorgligt och frånstötande. Så jag tycker att det var riktigt bra att hon bestämde sig för att bli frisk och kämpa för att se normal och frisk ut.
Jessica

#2 - - Katten Jones:

Så underbart att hon mår bra idag (utifrån videon iaf)! Det blev glädjetårar för mig!

Svar: Tycker jag också. :-) Alla förtjänat att få må bra och vara så frisk det går. Och så tycker jag att den här videon ger hopp till andra.
Jessica

#3 - - Hanan:

Den videon berör verkligen.
Måste kommentera Cherrys kommentar också; det är bara sorgligt att tycka att hon var fin när hon såg sjuk ut och var sjuk :(

#4 - - CHERRY:

Men jag gillar när man ser alla ben osv :O

Svar: Men ett sådant utseende är tecken på sjukdom. Det är inte hälsosamt att se ut så. Man förstör sin kropp. Det är inte fint. Jag blir ledsen varje gång jag ser en sådan kropp eftersom personen lider och är på väg mot en plågsam död.
Jessica