Skrivas novelltävling

Jag lyckades aldrig få ihop något bra bidrag till Catahyas Antologiråds novelltävling. Efter att ha suttit själv på jobbet och arbetat en fredagseftermiddag kom jag på en väldigt bra novellidé, fast jag insåg till slut att jag inte skulle lyckas få in den riktigt i temat "magi och/eller teknik" och därför valde jag att inte delta. Detta var någon dag innan deadline och då hade jag knappt hunnit påbörja novellen. Men andra ord hade jag väldigt lite tid på mig för att hinna tänka om och modifiera den så att den hade passat in i temat.
 


 Däremot finns det en ny novelltävling som jag tänkte försöka med. Tidningen Skriva har en novelltävling med temat "På vägen". Reglerna hittar du här. De är enkla. Fram till den 24 september har man på sig att skriva ett bidrag på temat och novellen får max innehålla 4 000 tecken (inklusive mellanslag). Sedan ska man klistra in sitt bidrag i ett mejl och skicka till [email protected]. Man ska ange sitt namn, adress och telefonnummer i direkt anslutning till sitt tävlingsbidrag. Vinsten är ett presentkort på 500 kronor hos Bokus.com och vinnaren får sin novell publicerad i tidningen Skriva.
 
Eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska tolka temat, vet jag inte vad jag vill skriva om. Förhoppningsvis kommer jag snart på något. :-)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

Nej va tråkigt att du inte hann få ihop något bra (samma här). Vad hände med spöket? ;)