[buzz] (Anders de la Motte)

Det här är uppföljaren till [geim]. Därför kan spoilers förekomma.
 
HP är i Dubai på flykt från sitt förflutna, Rebecca besöker ett afrikanskt land som livvakt åt en svensk minister. Plötsligt hamnar de båda i hotfulla situationer som tvingar dem tillbaka till Stockholm där deras vägar möts igen.
 
 
 
Precis som i [geim] händer det en hel del och även om det som beskrivs i boken låter lite väl otroligt, håller sig Anders de la Motte på rätt sida av det rimligas gräns. Tänk vilken total kontroll det skulle innebära om det som boken handlar om verkligen var sant. Och vem säger att vissa delar inte är det ..? Det får en helt enkelt att tänka till - vad någon kan vara beredd att betala för total kontroll över mediaflödet. Över "buzzet".
 
[buzz] var en helt okej bok, och även om den var händelsefylld och behandlade en intressant tanke, lyckades den ändå inte riktigt gripa tag i mig och bli en verklig bladvändare. Jag får erkänna att [geim] var ett strå vassare. Dock har HP utvecklats sedan första boken. Då tyckte jag att han mest var ett svin, men nu började jag nästan fatta tycke för honom. En positiv utveckling med andra ord.
 
 


Dagens citat:

"Alla vägar leder dig till det du är förutbestämd för."
(Fredrik Backman)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie