En novell som du inte får missa!

I en galax långt, långt borta, för länge sedan var jag aktiv på Kapitel1. Nåja, det var kanske inte riktigt så länge sedan (men det är ändå några år sedan) och det var knappast i en galax långt, långt borta. Eller, det beror i och för sig på hur man räknar. Vår galax ligger ju långt borta från vissa andra galaxer ... Hur som helst, vad jag ville ha fram var att när jag var aktiv på Kapitel1, läste jag också andras noveller ganska ofta och försökte ha för vana att kommentera dessa. Konstruktiv kritik är något av det bästa som man både kan ge och få. Om du följde den här bloggen på den tiden (för länge sedan ...) minns du kanske att jag då och då tipsade om läsvärda noveller?
 
 
 
I och för sig har jag inte läst någon novell nyligen på Kapitel1, men däremot har jag läst en novell. Till en av novelltävlingarna som jag har tipsat om, skrev Katten Jones en novell och nu har hon valt att dela med sig av den på sin blogg. Den heter Lättnaden och är en hemsk berättelse. Inte hemsk som i att hon har skrivit den dåligt. Tvärtom. Jag blev berörd och tyckte att den var vackert skriven. Men själva handlingen är hemsk. :-( Den handlar om vad sociala medier kan driva en människa till. Läs den gärna. Jag är glad att jag gjorde det. Jag hoppas att det finns fler noveller av henne att läsa. :-)


Dagens citat:

"Om vi någonsin ska kunna njuta av livet, så är tiden nu, inte i morgon eller nästa år."
(Thomas Dreier)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Katten Jones:

Men... Nu blir jag helt rörd ju! Tack för de fina orden <3

Svar: Ingen orsak. :-) Jag tyckte om din novell och då vill jag ju gärna "sprida den" (i alla fall var man kan hitta den). Jag hoppas att det var okej? Alla förtjänar att få läsa något bra emellanåt och din text var bra skriven. :-D
Jessica

#2 - - Katten Jones:

Självklart är det okej :)