Google Translate-varning - BIG TIME

Varje gång jag ser att jag har fått en kommentar, blir jag alltid lika glad. Att jag har lyckats få dig att kommentera, innebär att jag på något sätt lyckats väcka en tanke eller känsla hos dig som du vill att jag ska ta del av.
 
Senaste gången som jag fick en kommentar utgjorde ingen skillnad. Det var i alla fall fram tills jag såg själva kommentaren:
 
Mitt namn är Malina , från Storbritannien . Jag vill dela min vittnesbörd med allmänheten om vad detta tempel som kallas ( änglar lösning ) har gjort för mig , har detta tempel bara tog tillbaka min förlorade ex älskare till mig med sina stora stavningsarbete, blev jag dejta den här mannen som heter Steven vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde att ge honom en manlig barn under 5 år lämnade han mig och berättade mig att han inte kan fortsätta längre då var jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka , och även bli gravid , tills en vän till mig berättade om detta tempel och gav mig sina kontakt e-post , kommer du inte tro det när jag kontaktade dem på mina problem de förberett de objekt och kasta förtrollningen för mig och ta med min förlorade make tillbaka , och efter en månad jag missade min månatliga flödet och gå för ett test och resultatet förklarade att jag var gravid , är glad idag är en mamma till en uppsättning av tvillingar en pojke och en flicka ,
 
jag tackar templet en gång för vad de har gjort för mig , om du är ute passera genom någon av dessa problem som anges nedan:
( 1 ) Om du vill att ditt ex tillbaka
( 2 ) om du alltid har mardrömmar .
( 3 ) Du vill främjas på kontoret.
( 4 ) Du vill att kvinnor / män springa efter dig .
( 5 ) Om du vill ha ett barn .
( 6 ) Du vill bli rik .
( 7 ) Du vill knyta din make / maka att vara din för evigt .
( 8 ) Om du behöver ekonomiskt stöd .
( 9 ) Växtbaserade vård
( 10 ) Om du inte kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru kön önskan grund eller låg err åtgärd .
( 11 ) Om din menstruation vägrar att komma ut den dag den anta eller över flöden .
( 12 ) om ditt arbete vägrar att betala dig , folk tack dig ? .
( 13 ) lösa ett markfrågan och få tillbaka det.
( 14 ) Har din familj Denny dig av din rätt?
( 15 ) Låt folk lyder mina ord och gör mitt vill
( 16 ) Har du ett lågt spermie ?
( 17 ) Mål lösa E.T.C
 
Kontakta dem på sin e-post på [email protected]
Och få löst alla dina problem Tack.
 
Information:
Namn: Malina
E-postadress: [email protected]
 
 
Till en början blev jag mållös. Sedan började jag skratta. Därefter skrattade jag lite till. Menar den här personen allvar? Antagligen inte. För mig är det tydligt att det endast är en bluff. Fast jag får ändå tacka för kommentaren. Jag blev trots allt underhållen en stund och som bekant förlänger ett gott skratt livet.


Dagens citat:

"Allt som är värt att göra är värt att göras långsamt."
(Mae West)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie