Fantastisk gåva!

Som jag har berättat tidigare har vi hållit på att prenumerera på receptkort från De bästa recepten. Tidigare prenumererade vi även på receptkort från Hembakat, men dessvärre lade de ned. Nu verkar det som om De bästa recepten också ska lägga ned, vilket jag tycker är enormt tråkigt. Även om inte alla recept har varit intressanta, har både jag och älsklingen hittat små favoriter bland de recept som hittat hem till oss var tredje vecka.
 
Den senaste försändelsen fick jag häromdagen och det var i försändelsen innan den senaste som jag fick intrycket genom det brev de skrivit att de eventuellt kommer lägga ned. Där skrev de att jag skulle få en försändelse till med tre receptomgångar istället för endast en som jag tidigare valt att prenumerera på. I den senaste försändelsen fick jag med en lapp som sade att jag snart även skulle få en gåva. Gåva? Det är alltid kul med gåvor, men jag förstod inte riktigt vad de menade. I går fick jag svaret, för då damp den här lilla sötnosen ned genom brevinkastet:
 
 
På sätt och vis känns det lite läskigt att just Frestande choklad dök upp. Hur kan de veta att jag är så förtjust i choklad? IMP känner mig bättre än vad jag trodde. :-D Givetvis kunde jag inte låta bli att öppna den och genast började jag dregla. Vad sägs om krämig kola- och chokladpaj? Eller chokladvåffla med bär? Jag tänker absolut testa dessa uppenbarelser. Frågan är bara när ... Någon som är sugen på att komma på chokladkaksfika här i Köping?


Dagens citat:

"När eleven är redo uppenbarar sig läraren."
(Okänd)


Ha det så bra!
Chokladiga kramar
Jessie