Indirekt erkännande?

I början av december då det var snökaos i Stockholm, var det nästan ännu större tågkaos med kraftigt försenade tåg. Under en av dessa dagar fick jag ta ett senare tåg (som dessutom var en halvtimme sent) än vad jag hade planerat eftersom det tåg hem som jag först tänkt ta var kraftigt försenad.
 
 
När vi kommit ombord på den senare avgången, frågade en av resenärerna (i en mycket arg ton) tågvärdinnan varför han inte fått något sms om förseningarna denna dag, då han fått det de andra dagarna? Tågvärdinnan försökte lugnt och sansat förklara för honom att det bara skickas ut sms när tågen ställts in. Han fortsatte hävda att han visst fått sms när det rört sig om förseningar. Till slut frågade han i alla fall vad orsaken var till att det här tåget var sent. Då svarade hon:
 
Egentligen skulle det här tåget inte vara sent.
 

Låt svaret sjunka in *ler* Jag undrar om hon insåg att hon i och med det svaret faktiskt påstod att SJ:s tåg egentligen inte ska komma i tid utan att de faktiskt ska vara sena. Att de endast i undantagsfall kommer i tid. För det var just det hon gjorde.


Dagens citat:

"Om inte nu, när då?"
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie

What if

Ända sedan jag såg Titanic för första gången har jag älskat filmen. Jag beundrade Kate Winslet för hennes fantastiska rollinsats som Rose Dewitt Bukater och för att hon är väldigt vacker.
 
Nyligen fick jag erfara att Kate Winslet inte bara är en vacker och duktig skådespelerska. Tydligen kan hon sjunga också. Riktigt bra dessutom. Det är ingen överdrift att säga att hennes röst hänförde mig. För övrigt är låten jag hörde - What if - fin. En av kommentarerna till låten är rätt kul:
 
What If she had let Jack join her on the floating door!? Well I guess we'll never know.
(Man måste höra låten för att förstå det roliga. Eller så är det bara jag som är lättroad.)
 

Har du också missat Kate Winslets vackra röst? Lyssna då gärna på YouTube-videon med låten här nere. Själv har jag gjort det minst ett dussin gånger. :-)
 
 
 


Dagens citat:

"Fartyg är som säkrast när de ligger i hamn, men det är inte vad fartyg är byggda för."
(Paulo Coelho)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie

Erotisk novelltävling

Det bästa med novelltävlingar är att jag får inspiration till att skriva nya noveller. Jag tvingas att tänka till. Därför blev jag glad när jag via en blogg fann Mörkersdottir förlags novelltävling med temat erotik och fantastik.
 
Du hittar tävlingsreglerna här. Det man ska göra är att skriva en erotisk novell med fantasytema. Sedan ska man mejla novellen till info@morkersdottir.se innan den 1 mars 2013. I mejlets ämnesrad ska man skriva erotik + fantastik.
 
 
Precis som jag skrev inför den förra novelltävlingen på temat fantasy, är detta ingen genre som jag ännu känner mig bekväm med. Men jag vill gärna göra ett försök. Får se om jag lyckas med det i tid. :-)


Dagens citat:

"Jag är stark, eftersom jag har varit svag. Jag är orädd, eftersom jag har varit rädd. Jag är klok, eftersom jag har varit oförnuftig."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie